DRAMA U LOS ANĐELESU! Nikola Jokić i loš najbolji, ali negativni rekord je pao

Novosti online

07. 12. 2023. u 06:43

DOĐU nekada i takve noći, kao što je imao Nikola Jokić. Srpski košarkaš odigrao je jednu od lošijih utakmica ove sezone, pa opet jedini upisao tripl-dabl, 22 poena, 15 skokova i 10 asistencija

ДРАМА У ЛОС АНЂЕЛЕСУ! Никола Јокић и лош најбољи, али негативни рекорд је пао

FOTO: Tanjug/AP

Zamislite, i loš Jokić je bio najbolji, ali Denver je posle drame poražen na gostovanju, ovoga puta u Los Anđelesu, gde su Klipersi odneli trijumf 111:102.

U utakmici punoj preokreta, domaći igraču odigrali su bolje kada je to bilo najvažnije - u poslednjoj četvrtini, pa su naneli šampionima osmi poraz ove sezone.

Denver je, za razliku od nekih prethodnih mečeva, bio kompletan u "Stejpls centru", ali je Jokić imao nekarakteristično loše šutersko veče - 9/32 iz igre, trojke 2/7, što mu se nikada nije desilo.

Gosti su odlično otvorili meč, dobili prvu deonicu 36:21, ali su se Klipersi razgoropadili u drugoj i ubacili čak 40 poena za vođstvo na poluvremenu 61:57.

Nagetsima je pripao treći period igre, pa su ponovo imali vođstvo na ulasku u poslednjih 12 minuta, ali su Pol Džordž i Džejms Harden vukli svoj tim do nove pobede.

Džordž je ubacio 25 poena, Harden je uz 20 imao i 11 asistencija, Lenard i Pauel dodali su po 17.

Najefikasniji u Nagetsima bio je Džamal Mari sa 23 poena, Porter je dodao 18, a Džekson 14.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!