KO BI OVO OČEKIVAO: Sergej Milinković Savić otkrio planove za budućnost

Novosti online

10. 05. 2023. u 11:41

SERGEJ Milinković Savić je centralna tema svih fudbalskih transfera, svakog leta, zime, dana i meseca... I na kraju ništa, kao po nekom nepisanom pravilu Srbin ostaje u Rimu.

КО БИ ОВО ОЧЕКИВАО: Сергеј Милинковић Савић открио планове за будућност

FOTO: AP/Tanjug

Juventus je skoro završio posao, PSŽ je bacio udicu, Englezi trče za Srbinom, naslovi koji su svakodnevnica i u Italiji, ali i u našim medijima.

Međutim, Sergeju se izgleda i ne ide iz Rima i sa "Olimpika", što je poručio između redova u razgovoru za "DAZN Heroes", gde je govorio između ostalog o saradnji sa Mauriciom Sarijem, Ćirom Imobileom i navijačima Lacija.

- Uvek su bili tu za mene, za njih imam samo lepe reči. Ovde sam osam godina i uživam u svakom danu. Bila je to dobra sezona. Ostalo je još samo nekoliko utakmica, daćemo sve da prođemo u grupnu fazu Lige šampiona. Budućnost? Dobro mi je u Rimu - rekao je Milinković Savić.

Ko bi očekivao ovo posle svih nagađanja prethodnih dana, meseci i godina...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)