SERGEJ MILINKOVIĆ SAVIĆ NAPUŠTA LACIO? Srpski as prelazi u tabor giganta!

Tanjug

04. 05. 2023. u 19:42

RUKOVODSTVO Juventusa spremno je da ponudi 25 miliona evra Laciju za srpskog fudbalskog reprezentativca Sergeja Milinković Savića, prenosi "Il Mesađero", pozivajući se na "Tutomerkato".

СЕРГЕЈ МИЛИНКОВИЋ САВИЋ НАПУШТА ЛАЦИО? Српски ас прелази у табор гиганта!

FOTO: Tanjug

Sjajni vezista ima ugovor sa nebesko-plavima do juna 2024. godine, a prvi čovek rimskog kluba Klaudio Lotito je više puta tražio 100 miliona evra za ovog 28-godišnjaka.

Međutim, italijanski mediji navode da je srpskom fudbaleru cena pala posle Svetskog prvenstva u Kataru. On je spreman da nastavi karijeru u Juventusu, koji je u kontaktu sa menadžerom srpskog fudbalera Matejom Kežmanom.

"Stara dama" je spremna da ponudi Laciju samo 25 miliona evra za Milinković-Savića, koji će u julu ući u poslednju godinu ugovora sa rimskim klubom. On bi na kraju naredne sezone mogao da napusti tim sa "Olimpika" bez obeštećenja zbog čega Lotito planira da ga proda već u letnjem prelaznom roku, ali samo pod uslovom da dobije pravu ponudu.

Milinković-Savić je u Lacio stigao pre osam godina iz Genka. On je ove sezone odigrao 42 meča za Lacio u svim takmičenjima i postigao je osam golova.

BONUS VIDEO: "ČETIRI GOLA SMO DALI DRUGOM NA TABELI..." Miloš Milojević o novom trijumfu Zvezde

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)