ČUKARIČKI NE ODUSTAJE OD DRUGOG MESTA: "Brđani" prekinuli neverovatan niz Vojvodine

Novosti online

08. 05. 2023. u 20:28

FUDBALERI Čukaričkog ostvarili su važnu pobedu protiv Vojvodine sa 1:0 na Banovom brdu u plej-ofu Superlige Srbije i nastavili su trku za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

ЧУКАРИЧКИ НЕ ОДУСТАЈЕ ОД ДРУГОГ МЕСТА: Брђани прекинули невероватан низ Војводине

FOTO: M. Vukadinović

"Brađani" su prvi gol postigli u 24. minutu, a strelac je bio Vladimir Lučić. Ipak, nakon konsultacija sa kolegama u VAR sobi glavni sudija Srđan Jovanović je poništio pogodak zbog ofsajda.

Nedugo potoma na semaforu je stajalo 1:0. Siguran sa bele tačke bio je Marko Docić koji je na taj način postigao 10. prvenstveni gol, a ima toliko i asistencija.

Pokušavali su izabranici Radoslava Bataka da izbegnu poraz, ali nisu uspeli, pa su doživeli prvi neuspeh posle u drugom delu šampionata i to posle niza od 21 meča (ako se račina i prvi deo sezone) u kojima nisu izgubili.

Vredi pomenuti i da su gosti meč završili sa deset igrača, pošto je Uroš Nikolić dobio crveni karton u trećem minutu nadoknade.

Čukarički je i dalje treći na tabeli sa 68 bodova, Vojvodina je peta sa 61. "Brđani" u narednom kolu dočekuju Novi Pazar, a Novosađani idu na noge Crvenoj zvezdi.

BONUS VIDEO: NA SAMOM POČETKU: Ovako je Zvezda dala vodeći gol protiv Voždovca na "krovu"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)