JOVIĆ JE MOGAO DA BUDE HEROJ: Srbin promašio šansu za istoriju Fiorentine (VIDEO)

Novosti online

08. 04. 2023. u 20:13

FIORENTINA je odigrala samo 1:1 na "Artemio Frankiju" protiv Specije, a junak je mogao da bude Luka Jović, ali nije iskoristio dobru priliku u kojoj se našao.

ЈОВИЋ ЈЕ МОГАО ДА БУДЕ ХЕРОЈ: Србин промашио шансу за историју Фиорентине (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube/Serie A

Mogao je srpski napadač da ispiše istoriju "viole". On je na teren kročio u 81. minutu, da bi u 88. ušao u veliku šansu. Reprezentativac naše zemlje sjajno je okrenuo čuvara, ali je sa nekih šest-sedam metara, iskosa sa desne strane šutirao pored gola koji je čuvao Dragovski.

Da je Jović bio precizan Fiorentina bi praktično trijumfovala i to bi bio prvi put u istroji da je ovaj klub vezao 10 pobeda u svim takmičenjima.

Ovako Specija je uspela da odoli i osvoji važan bod u borbi za opstanak u Seriji A. Tim iz Ligurije je trenutno 17. na tabeli sa 26 bodova, dok je ekipa iz Firence na devetom mestu sa 41.

Bivši napadač Real Madrida je do sada odigrao 25 utakmica u najkvalitetnijem rangu italijanskog fudbala i postigao je četiri gola.

Šansu Jovića možete videti na 2:25 u videu ispod:

BONUS VIDEO: "TO JE MOGLO DA NAS SKRENE U NEGATIVU!" Trener Zvezde o meču za pamćenje u Subotici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima