"NISMO KAO SRBIJA I MAĐARSKA": Mladen Krstajić se oglasio nakon lošeg početka Bugarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Novosti online

28. 03. 2023. u 18:51

BEZ postignutog gola i sa četiri primljena od Crne Gore (0:1) i Mađarske (0:3), to sigurno nije start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine u Nemačkoj, kakvom se novi selektor Bugarske Mladen Krstajić nadao.

НИСМО КАО СРБИЈА И МАЂАРСКА: Младен Крстајић се огласио након лошег почетка Бугарске у квалификацијама за Европско првенство

Foto: EPA-EFE/Zsolt Czegledi

Nekadašnji kormilar Srbije, očajan početak pokušao je da opravda time što nema igrače koji nastupaju u kvalitetnim ligama, te da u nogama nemaju tempo za svih 90 minuta borbe na terenu.

- Nemamo fudbalere iz najjačih liga koji bi mogli da pariraju Mađarima ili Srbiji - obrazložio je Krstajić. - Uz sve to su nas pratili pehovi sa nekoliko povređenih igrača, što me je primoralo da izvršim prinudne izmene. Ovi momci koji dolaze iz domaće lige ne poseduju ritam za reprezentativan nivo fudbala. Brzo se umore, a isto to nam se desilo i u meču sa Crnom Gorom. Imamo talentovanu selekciju, ali u isto vreme i neiskusnu. Zato ne treba očekivati da može da igra na vrhunskom nivou. Trenutno nismo spremni za to - jada se Krstajić.

Ipak, u isto vreme smatra da nije sve tako crno, uspeh će doći, samo je potrebno vreme.

- I dalje smatram da Bugarska ima budućnost, te da su ovi fudbaleri najbolje što ova zemlja ima. Želim da stvorim tim - poručio je Krstajić, čija ekipa je naredni protivnik Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a meč se igra u Razgradu 20. juna.

BONUS VIDEO: SRBI "ZAPALILI" PODGORICU: Potpuna euforija uoči meča kvalifikacija za Euro 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri