VELIKI USPEH "ORLIĆA": Kadetska reprezentacija Srbije se plasirala na Evropsko prvenstvo

Novosti online

28. 03. 2023. u 16:28

FUDBALSKA reprezentacija Srbije do 17 godina ostvarila je važnu pobedu protiv Izraela od 0:3 u drugoj fazi kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i na taj način je obezbedila učešće na kontinentalnom nadmetanju.

ВЕЛИКИ УСПЕХ ОРЛИЋА: Кадетска репрезентација Србије се пласирала на Европско првенство

FOTO: FSS

"Orlići" su sve rešili za 45 minuta kada su postigli sva tri pogotka. Najpre je mrežu rivala u 20. minutu pogodio Andrija Maksimović, a da prednost duplirao Mihajlo Cvetković.

Konačan rezultat utakmice postavio je Veljko Vukojević koji je golmana Izraela savladao u poslednjem minutu prvog poluvremena.

Srbija je posle tri odigrane utakmice lider na tabeli sa šest bodova, potom slede Bosna i Hercegovina i Belorusija sa po četiri, dok je Izrael poslednji sa dva boda.

BONUS VIDEO: SRBI "ZAPALILI" PODGORICU: Potpuna euforija uoči meča kvalifikacija za Euro 2024

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)