"NE MOGU VIŠE O TOME": Stanojević ogorčen suđenjem, ali...

Novosti online

10. 04. 2022. u 21:16

Fudbaleri Partizana kiksnuli su pred plej-of i tako će u doigravanje sa dva boda manje od Crvene zvezde, koja ima i večiti derbi na svom terenu.

НЕ МОГУ ВИШЕ О ТОМЕ: Станојевић огорчен суђењем, али...

FOTO: M. Vukadinović

Parizan je ostao bez čitavog plena u duelu sa Čukaričkim, koji sa klupe vodi legenda crno-belih Saša Ilić.

Aleksandar Stanojević je apostrofirao da je na ishod meča sigurno uticao detalj sa početka meča kada je utisak da je Partizan oštećen kada igraču Čukaričkog nije pokazan crveni karton.

Međutim, nije želeo vruće glave detaljnije da priča o tome.

- Sigurno, ne znam sada, ne mogu vruće glave, stalno ja da pričam, da ja nešto izigravam s tom pričom uvek istom. Imali smo mnogo šansi, Čukarički nas nije ugrozio, imali smo previše šansi, nema šta da kažem mojim momcima, ginuli su, ove druge stvari, ne mogu više da pričam o tome.

Stanojević ističe da je zadovoljan igrom svoje ekipe i da se ne predaju u borbi za titulu i da je zadovoljan dokle god je Partizan konkurentan.

- Ja sam rekao, mi smo posle toliko godina aktuelni u igri za titulu, ne predajemo se, današnja igra je bila izvanredna, Čukarički nas nije ugrozio, mi smo i dalje konkurentni, što smo duže konkurentni, ja sam zadovoljan - zaključio je Stanojević.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna