NAVIJAČI JUNAJTEDA ČUPAJU KOSU: Sve su mogli da očekuju, ali ovo ne!

Č. V.

08. 02. 2022. u 22:56 >> 23:06

MANČESTER junajted je ponovo razočarao navijače. "Crveni đavoli" su remizirali sa Barnlijem 1:1 na "Turf Muru" u 24. kolu Premijer lige.

НАВИЈАЧИ ЈУНАЈТЕДА ЧУПАЈУ КОСУ: Све су могли да очекују, али ово не!

FOTO: AP/Tanjug

Vezali su pre ovog meča dve pobede u prvenstvu izrabranici Ralfa Rangnika i navijači su verovali da taj niz može da bude nastavljen, ali tim sa "Old Traforda" igra toliko toplo-hladno da se nikada ne može sa sigurnošću reći kakav će biti ishod njihovih utakmica.

Nemački stručnjak je još jednom odlučio da ostavi Kristijana Ronalda na klupi, što se sigurno nije svidelo onima koji vole Junajted. Ipak, njegov izostanak iz startnih 11 se nije mnogo osetio kada je prvo poluvreme u pitanju.

Prvi deo meča je gostujući tim odigrao odlično. U tom delu susreta je uputio čak 12 šuteva ka golu Nika Poupa, tri lopte su završile iza njegovih leđa, no samo jedan gol je priznat.

Najpre je Rafael Varan posle odličnog centašuta Bruna Fernandeša iz slobodnog udarca uspeo glavom da postigne pogodak, ali on je nakon poništen zbog ofsajda u kojem se nalazio Hari Megvajer. Sudija Majk Din je gledao snimak i odlučio da ne prizna gol.

Ipak, 18. minut bio je srećan za Junajted. Luk Šo je posao oštru loptu po zemlji, a sam na drugoj stativi je ostao Pol Pogba i zakucao ju je u mrežu rivala.

Nedugo potom novi gol su postigli gosti. Ipak, on je opet poništen. Ben Mi je postigao autogol koji na njegovu sreću nije bio priznat zbog faula u napadu koji je napravio Pogba.

Nastavak susreta doneo je totalni obrt na terenu. Poslednjeplasirani tim Premijer lige krenuo je da napada i ubrzo je stigla nagrada. Igrao se 48. minut kada je Džej Rodrigez doneo izjednačenje Barnliju. On je odlično izigrao Megvajera i pogom na asistenciju Vuta Veghorsta matirao Davida de Heu.

Zanimljivo ovo je prvi gol koji je Barnli dao Junajtedu na svom terenu posle 658 minuta ili ti šest mečeva. Navijači su na to čekali skoro sedam godina.

Rangnik je nakon toga morao da uvede Ronalda. Junajted je pokušavao da pristisne rivala, ali nije ozbiljnije ugrozio Poupa, pa su ekipe podelile po bod.

Barnli je ostao na 20. mestu na tabeli sa 14 bodova, s tim da od nekih timova ima tri utakmice manje. Klub sa "Old Traforda" je peti sa 39 bodova.

Rezultati:

Utorak

Njukasl - Everton 3:1 (1:1)
(Hogejt 37 ag, Frejzer 56, Tripije 80 - Laskeles 36 ag)
Vest Hem - Votford 1:0 (0:0)
(Bouven 68)
Barnli - M. junajted 1:1 (0:1)
(Rodrigez 48 - Pogba 18)

BONUS VIDEO: VLAHOVIĆ NOVI REKORDER: Pet najvećih transfera srpskih fudbalera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)