FSS POKRENUO POSTUPAK? Tončev i sin upali kod sudija - "Pozdravio sam ih i rekao da sude pošteno"

Novosti online

27. 11. 2021. u 10:43

Diciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije navodno je pokrenula postupke protiv Novice i Stanislava Tončeva, zbog ulaska u sudijsku svlačionicu.

ФСС ПОКРЕНУО ПОСТУПАК? Тончев и син упали код судија - Поздравио сам их и рекао да суде поштено

Foto Ministarstvo

Kako prenosi portal "Maksbet sport" Otac i sin su u sredu u Surdulici tokom poluvremena utakmice Radnik – TSC (2:1) posetili glavnog arbitra.

- Službena lica sa utakmice predvođena glavnim sudijom Dejanom Trifkovićem, prijavila su incudent i sve detaljno opisali u izveštaju, koji je predat nadležnim organima. Stariji Tončev je član Izvršnog odbora FS Srbije, navodi portal.

Dodaje se da nije bilo fizičkog sukoba, već se radi o verbalnom napadu zbog isključenja Uroša Milovanovića koji je drugi žuti karton dobio u 24. minutu.

Novica Tončev se u razgovoru za "Žurnal" jutros osvrnuo na pomenutu tvrdnju.

- Da se bilo šta dešavalo, zar bi sudije posle utakmice došle na večeru, upitao je Tončev i dodao:

- Budući da nije bilo nikakvog osnova, prijava nije ni podnesena. Jedino, ako sudije nisu podnele dopunski izveštaj pod pritiskom. U tom slučaju, potpuno sam siguran ko je izvršio pritisak, a znam i zašto. Postoje ljudi u FSS koji grčevito stežu svoje fotelje i žele da skrenu pažnju sa svojih aktivnosti i ogromnih neosnovanih primanja. Sudije sam pozdravio i zajedno smo na njihovo insistiranje pogledali snimak sporne situacije. Samo sam im rekao da nastave pošteno. Da je bilo nekih nepravilnosti ili neprijatnosti s moje strane, sudije bi odmah to napisale u svom izveštaju, a ne u dopunskom koji je danas napisan – zaključio je Novica Tončev.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)