SRBIN POTPISAO ZA LIVERPUL: Dao gol Portu, pa stigla nagrada od Klopa (FOTO)

Novosti online

25. 11. 2021. u 14:45

SRĐAN Bajčetić, fudbaler koga bi se svi navijači Crvene zvezde setili u po dana i po noći.

СРБИН ПОТПИСАО ЗА ЛИВЕРПУЛ:  Дао гол Порту, па стигла награда од Клопа (ФОТО)

FOTO: EPA

Ruku na srce, možda je ostavio veći trag u Vojvodini, pa čak i Selti, ali i na "Marakni" je krajem 90-ih i početkom 2000. godine bio neizostavan šraf mašinerije.

Međutim, sada nije on centralna ličnost ove priče, već njegov sin Stefan, koji je danas potpisao profesionalni ugovor sa Liverpulom. 

Bajčetić junior je rođen u Vigu, a u Selti je ostvario prve fudbalske korake. Liverpul je za njegovo dovođenje prošle zime izdvojio 250.000 evra.

Ove nedelje Bajčetić je zaigrao i u omladinskoj Ligi šampiona, u ubedljivoj pobedi nad Portom od 4:0 Srbin je bio i strelac drugog pogotka, pa je stigla i nagrada od Jirgena Klopa u vidu prvog profesionalnog ugovora.

Radi se o supertalentovanom defanzivcu koji je od ove sezone deo mlađih kategorija Liverpula. Rođen je 22. oktobra 2004. i tek nedavno je proslavio 17. rođendan. 

Pored defanzivnih zadataka Stefan može uspešno da igra i u veznom redu, a stručnjaci sa Ostrva mu predviđaju blistavu karijeru.

Bajčetić nastupa za mlađe reprezentativne kategorije Španije, pa će pred FSS biti zahtevan zadatak da Stefana uvrste među "orlove".

Inače, mladi fudbaler je četvrti Srbin koji je imao tu čast da bude član slavnih Redsa. Prvi je bio Milan Jovanović, potom je došao i Lazar Marković, a donedavno pod ugovorom na Enfildu bio je i Marko Grujić. Nije prošlo mnogo vremena, a još jedan Srbin je parafirao za Liverpul.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a