ZA RADOVANA: FK Miljakovac okuplja legendarne asove u utakmici za lečenje bivšeg golmana Partizana Radakovića

Novosti online

20. 10. 2021. u 13:39

HUMANITARNA akcija za sakupljanje sredstava za lečenje golmana Radovana Radakovića traje predugo, a vremena ima sve manje da se sakupe preostala sredstva.

ЗА РАДОВАНА: ФК Миљаковац окупља легендарне асове у утакмици за лечење бившег голмана Партизана Радаковића

Foto: AP

FK Miljakovac je zbog toga odlučio da pozove legendarne asove i nekadašnje saigrače Radovana Radakovića na odigravanje humanitarne utakmice kojom će se pomoći u lečenju nekadašnjeg čuvara mreže.

FOTO: FK Miljakovac

U utakmici, koja će biti održana u sredu, 27. oktobra, u hali Sportskog centra Rakovica sa početkom od 20 časova, protiv ekipe FK Miljakovac igraće nekadašnji saigrači Radovana Radakovića iz Partizana, Zemuna, Voždovca i Obilića. 

Plejada asova se odazvala na poziv za odigravanje utakmice za pomoć Radakoviću, tako ćemo na terenu SC Rakovica imati prilike da vidimo Đorđa Pantića, Aleksandra Čanovića, Milivoja Ćirkovića, Alberta Nađa, Ljubinka Drulovića, Gorana Troboka, Miroslava Radovića, Branu Ilića, Nebojšu i Nenada Marinkovića, Nenada Stojakovića, Predraga Rogana i Danka Lazovića. U narednim danima očekuje se još potvrda legendarnih asova koji će zaigrati na ovom humanitarnom meču.  

Ulaznica za ovaj meč dobijaće se na licu mesta uz dobrovoljni prilog, a svako može pomoći i slanjem humanitarne SMS poruke sadržine 1082 na broj 3030.  

Foto: Budi human

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba