JOKAN ZOVE RAJKOVIĆA: Remsu malo sedam miliona evra

Novosti online

31. 08. 2021. u 14:50

GOLMAN reprezentacije Srbije Predrag Rajković mogao bi poslednjeg dana prelaznog roka da promeni klub i zemlju.

ЈОКАН ЗОВЕ РАЈКОВИЋА: Ремсу мало седам милиона евра

Foto: Printskrin Instagram/rajkovicpredrag

Engleski Šefild Junajted poslao je ponudu Remsu tešku 7.000.000 evra za usluge nekadašnjeg člana Crvene zvezde, saznaje MOZZART Sport.

U Francuskom klubu, bar zasad, nisu raspoloženi za transfer. Pre svega zbog činjenice da Predrag Rajković ima veliku uticaj na igru i rezultate člana Lige 1, koji na klupi nema adekvatnu alternativu. I pre ponuda Šefilda Rems nije bio spreman da proda Rajkovića, iako je Lil bio vrlo zagrejan.

Međutim, pregovori na relaciji dva kluba i dalje traju, uključen je i menadžerski tim čuvara mreže iz Negotina, i sve bi trebalo da bude poznato u narednih nekoliko sati.

Šefild Junajted, predvođen Slavišom Jokanovićem, nije dobro startovao u Čempionšipu. Posle pet kola Šefild ima samo dva osvojena boda, uz samo jedan postignut pogodak.

Mrežu Šefild Junajteda u dosadašnjem delu sezone čuvao je Vesli Foderinghem, ali očigledno nije ispunio očekivanja menadžera Slaviše Jokanovića. Srpski stručnjak se u finišu prelaznog roka okrenuo proverenom rešenju. Jokanović je sarađivao sa Predragom Rajkovićem u Makabiju iz Tel Aviva, sa kojim su osvojili titulu šampiona Izraela.

Putevi bi ponovo mogli da im se ukrste u Šefildu. Bogat ugovor za Predraga Rajkovića je spreman, ali je mač i pogača u rukama ljudi iz Remsa. Francuski klub je leta 2019. godine platio Predraga Rajkovića 5.000.000 evra. I sigurno sse nada velikoj zaradi, obzirom da je bivši član Crvene zvezde jedan od najbolje ocenjenih golmana Lige 1.

(MOZZART SPORT) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)