SVE TREBA DA NAS BUDE SRAMOTA: Mali fudbaler vrištao u blatu i čupao kosu, dok su se roditelji tukli

Novosti online

31. 08. 2021. u 12:02

JOŠ jedna bruka pukla je na turniru u kojoj su deca bili glavni akteri, a uloga huligana pripala je očevima…

СВЕ ТРЕБА ДА НАС БУДЕ СРАМОТА: Мали фудбалер вриштао у блату и чупао косу, док су се родитељи тукли

Ilustracija sport Foto Dephositos

U Petrovaradinu je prekinut i otkazan dečji turnir ODR Kup, zbog tuče više roditelja. Ove godine su na turniru učestvovali mali fudbaleri rođeni od 2010. do 2014. godine, a incident se dogodio na utakmici Vojvodina – Derbi, dečaka rođenih 2011. godine.

Kako navodi  portal 021, sve su započela dvojica roditelja, koji su se prvi potukli, a potom je tuča dvojice prerasla u masovnu tuču u kojoj je učestvovalo desetak roditelja.

– Roditelji su se tukli izvan terena, pa su neki završili i na pruzi. Drugi roditelji koji su na turniru bili kako bi gledali svoju decu pokušali su da razdvoje one koji su se potukli i time prekinu sramni incident – piše 021.

Policija intervenisala, ali da za sada nema informacija o privedenima.

Jedan od roditelja čije je dete učestvovalo na turniru, Vladimir Ješić rekao je da je to što se desilo na turniru tragedija za svu decu koja su prisustvovala nemilim scenama.

– Izrazi lica dece, vrištanje dečaka koji je legao u blato i čupao sebi kosu dok gleda kako se roditelji tuku jeste nešto što ne sme da se događa na sportskim događajima. Decu moramo da zaštitimo od agresije koja postoji u javnom životu – rekao je Ješić.

ODR Kup organizuje održava se već nekoliko godina i na njemu učestvuju timovi kao što su Vojvodina, Partizan, Inđija, Čukarički, TSC, Spartak, ali i poznatije škole fudbala poput Bistrice ili Derbija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!