UPOZNALI SE U DOMU ZA NEZBRINUTU DECU: Odrasli su zajedno a 2013. se sve promenilo

Novosti online

22. 09. 2020. u 21:39

УПОЗНАЛИ СЕ У ДОМУ ЗА НЕЗБРИНУТУ ДЕЦУ: Одрасли су заједно а 2013. се све променило

Foto: FB

NEDAVNO je u Hrvatskoj počelo emitovanje nove sezone rijaliti šoua "Superpar", u okviru koga se osam aprova takmiči za novčanu nagradu i laskavu titulu Superpara.

Posebnu pažnju u samom startu privukao je mladi par - Daliborka (24) i Matej (24) Borojević, čija je životna priča publiku rastužila, ali i raznežila.

LJubavna priča para Borojević otpočela je još u domu za nezbrinutu decu u Osijeku, u kom su oboje odrasli. Upoznali su se kada su imali samo 11 godina, a nakon toga su se dugo dopisivali i družili. Na proslavi 18. Matejinog rođendana pao je i prvi poljubac, a već posle tri meseca veze par je rešio da osnuje porodicu, piše "24sata.hr".

Iako ih život nije mazio, Daliborka i Matej danas su ponosni roditelji dvoje dece, a učešće u šou "Superpar" najluđe je što su učinili tokom šest godina braka.

"Prošle smo godine pratili šou i rekli da bismo mogli naredne godine da se prijavimo.Nisam to doživljavala ozbiljno, ali zato je tu ideju ozbiljno shvatio Matej, koji nas je i prijavio. To je najluđe što smo učinili", priča simpatičan mladi par.

ZAJEDNO OD 18. GODINE

Otkrili su i kako je počela njihova priča, kao i da li je bila reč o ljubavi na prvi pogled.

"Bili smo jako zaljubljeni i mislili da sve možemo zajedno, a tako je na kraju i bilo. No na početku nam nije bilo lako, posebno kad samo odlučili da proširimo porodicu. Na sreću, imali smo divne ljude iz doma i prijatelje koji su nam pomagali i bili podrška, a takvi su i danas", kažu oni i otkrivaju tajnu uspešnog braka.

"Kao u svakoj vezi, tako i u braku, uspevamo zato što opraštamo jedno drugome i mnogo razgovaramo. Mnogo toga smo već zajedno prošli iako smo mladi. Prošli smo kroz lipe i ružne stvari i to je ono što je naš brak ojačalo", ističu.

Matej i Daliborka otkrili su na šta bi potrošili novac kad bi iz šou izašli kao pobednici druge sezone.

"Hteli bismo kupiti neko zemljište, gde bismo posle sagradili sebi kućicu i u njoj srećno živeli. Želimo svojoj deci da damo sve što mi nismo imali, a najvažnija je ljubav, koju ćemo im uvek davati", pričaju mladi roditelji.

Najsrećniji događaji u životu bili su im rođenje sinova Leona i Filipa, a kao najveće dostignuće u svojoj vezi navode to što su, uz sve probleme koje su dosad imali, zajedničkim trudom pronašli rešenje i ostali zajedno.

Daliborka, inače hotelsko-turistički komercijalista, trenutno radi kao konobarica, a kod supruga najviše voli to što je uvek optimističan, a Matej kaže da Daliborka nema mane.

"Radim kao konobarica u poznatom pulskom kafiću, a Matej vozi taksi. U slobodno vreme volimo da se družimo s prijateljima i decom i da provodimo vreme u prirodi", kažu.

(žena.blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)