MORAVA SAKRILA TELO: Dve ekipe ronilaca još tragaju za utopljenikom Dragim Mladenovićem

J. Ilić

30. 08. 2020. u 21:09

Dve ekipe ronilaca Žandarmerije u nedelju su pretraživale Veliku Moravu kod Saraoraca u potrazi za telom Dragija Mladenovića (66) koji se u petak utopio pokušavajući da spase suprugu Mirjanu (64).

МОРАВА САКРИЛА ТЕЛО: Две екипе ронилаца још трагају за утопљеником Драгим Младеновићем

Foto J. I.

Njeno telo pronađeno je u subotu uveče.

Supružnici Dragi i Mirjana Mladenović iz Saraoraca kod Smedereva nestali su u virovima Velike Morave na koju su otišli da potraže spas od vrućine u petak oko 16 časova. Zvaničnih informacija o tome kako su se udavili nema, ali se veruje da je muž stradao spasavajući ženu koja se davila.

Prema rečima njihovog sina Dalibora, otišli su na reku da roštiljaju.

- Pretpostavljamo da je mamu povukao vir, a tata je pokušao da je spase. Oboje su bili neplivači - kaže Dalibor.

Tela utopljenog bračnog para najpre su u petak posle podne viđena kako plutaju na površini reke i to 500 metara nizvodno od mesta gde je pronađen njihov traktor.

Pripadnici Žandarmerije u subotu po podne, posle celodnevne potrage, izvukli su najpre Mirjanino telo.

Čak dve ekipe ronilaca nastavile su potragu za njenim suprugom u nedelju, ali do zaključenja ovog broja, potraga nije dala rezultate.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!