LEPA VEST ZA LUKIĆE: Porodica iz Balatuna kod Bijeljine dobija krov nad glavom zahvaljujući dobrim ljudima (FOTO)

V.Mitrić

31. 10. 2021. u 14:10

U DVORIŠTE porodice Lukić iz Balatuna dovezen je sav potreban građevinski materijal za izgradnju krova na novoj kući, koji je obezbeđen parama Republičke stranke Srpske.

ЛЕПА ВЕСТ ЗА ЛУКИЋЕ: Породица из Балатуна код Бијељине добија кров над главом захваљујући добрим људима (ФОТО)

Foto: V.Mitrić

Tako  će ova porodica poginulog borca uspeti da, pre zime, pokrije započetu kuću.

Član porodice Slavica Lukić zahvalila je Republičkoj stranci Srpske što je ispunila obećanje, istakavši da u prethodnih 25 godina nisu uspeli da ostvare nikakvu pomoć od nadležnih institucija.

- Suprug, ja i troje dece živimo u kući koja je izgrađena pre 70 godina i površine je oko 45 metara kvadratnih. Započeli smo izgradnju novog doma, ali nismo imali para za postavljanje krova. Od mnogih koji su obećali nešto, jedino je Republička stranka Srpske održala reč – dodala je Lukićeva.

Predsednik Republičke stranke Srpske Mladen Petrović pozvao je nadležne na lokalnom i republičkom nivou vlasti da više pažnje posvete ranjivim kategorijama društva, posebno onim porodicama čiji su članovi dali život za stvaranje Republike Srpske.

Članovi Republičke stranke Srpske posetili su porodicu Lukić krajem avgusta, a u međuvremenu su obezbedili više od 7.000 KM za kupovinu potrebnog građevinskog materijala za krov na njihovom novom domu.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

IDEJA ZA LETNjI IZLET: Kako da otputujete 150 godina u prošlost? Odgovor je u Struganiku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)