SLASNI ZALOGAJ: Recept za uštipke od banana i jogurta prava poslastica za sva čula

Novosti online

06. 03. 2024. u 17:00

Kombinacija sočnih banana i osvežavajućeg jogurta stvara neodoljivu harmoniju ukusa, dok svaki zalogaj pruža pravu eksploziju zadovoljstva. Ovaj recept jednostavan je za pripremu i savršen je izbor za doručak, užinu ili desert.

СЛАСНИ ЗАЛОГАЈ: Рецепт за уштипке од банана и јогурта права посластица за сва чула

Foto Shutterstock

Sastojci:

  • 3 banane
  • 250 ml jogurta
  • 1 jaje
  • prstohvat soli 
  • 3 kašike šećera 
  • 1 kašičica praška za pecivo 
  • 300 g brašna 

Priprema:

Izblendirajte banane sa jogurtom, pa dodajte jaje, so i šećer i sve dobro sjedinite. Zatim dodajte prosejano brašno i prašak za pecivo, pa sve lepo umutite. Pokrijte providnom folijom, pa ostavite da odstoji nekih 10 minuta. 

Sipajte testo u špric za kolače, pa istisnite u obliku kruga u tiganj u kojem ste zagrejali ulje. Pržite dok ne dobiju zlatnu boju.

(Stvarukusa)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!