BEG OD SIGURNE SMRTI: Devojka skočila sa drugog sprata da utekne nasilniku, ali je on bio brži

Novosti online

08. 02. 2021. u 07:47

METJU MEKOLIF (32) iz Masačusetsa uhapšen je u sredu nakon što su komšije pozvale policiju pošto su čuli ženu kako vrišti na ulici. Ispostaviće se da je nesrećna žena iskoristila Mekolifov trenutak nepažnje i bacila se sa drugog sprata, kako bi pobegla od njega.

БЕГ ОД СИГУРНЕ СМРТИ: Девојка скочила са другог спрата да утекне насилнику, али је он био бржи

Foto: Quincy Police Department

- Komšije su rekle da je muškarac prišao ženi koja je vrištala, stavio joj ruku na usta i ponovo je uvukao u zgradu. Nakon toga pokazali su policiji vrata stana - ističe se u saopštenju.

Policajci su potom provalili vrata i u stanu su pronašli ženu bez svesti koja je jedva disala. Kako navode inspektori, ona je na vratu imala crvene tragove, najverovatnije od posledica gušenja. Žena je hitno prebačena u bolnicu.

Daljom istragom je ustanovljeno da je žena protiv svoje volje držana u stanu oko nedelju dana.

- Iz straha za svoju bezbednost i sa namerom da pobegne od svog otmičara, ona se bacila sa prozora stana na drugom spratu - saopštili su iz policije.

Ističu da je su komšije možda spasle život ženi, jer su ih odmah pozvali.

- Uradili su baš onako kako je trebalo. Kada su čuli vriske, odmah su nas pozvali, a potom su sa bezbedne lokacije posmatrali šta se dalje događa i o svemu nas obavestili kada smo stigli na lice mesta - naveli su inspektori.

Kako prenose mediji, otmici i zatočeništvu je prethodilo priznanje žene da je u drugom stanju. Ona je Mekaulifu, s kojim je bila u ljubavnoj vezi, rekla da nije sigurna u to da li želi da rodi. Nakon toga je, navodno, Mekaulif postao paranoičan i rekao joj je da ne sme da ga napusti, te da će se "rešiti bebe".

Nakon nedelju dana zatočeništva, žrtva je iskoristila odlazak u kupatilo da iskoči kroz prozor.

Protiv Metjua je podignuta optužnica koja ga tereti za više krivičnih dela, među kojima je pokušaj ubistva, fizički napad, pritisak na vanbračnog partnera i otmicu.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MUŠKARAC KOJI SE ZAPALIO U KRITIČNOM STANJU: Novi detalji drame u NJujorku