KORONA U VELIKOJ BRITANIJI: Sistem za testiranje popravljen i radi

Tanjug

05. 10. 2020. u 11:38

NAKON što je ustanovljen tehnički problem u sistemu za testiranje na kovid-19 u Velikoj Britaniji, kvar je otklonjen, a sistem osposobljen za dalji rad.

КОРОНА У ВЕЛИКОЈ БРИТАНИЈИ: Систем за тестирање поправљен и ради

Foto Tanjug-AP

Ovu informaciju je danas saopštila britanska ministarka rada i penzijskog osiguranja Tereza Kofi, preneo je Rojters.

Nakon što je u subotu u Velikoj Britaniji saopšteno da je evidentiran rekordni dnevni porast novozaraženih, 22.961 u periodu od samo 24 sata, vlasti su saopštile da više od 15 hiljada rezultata nije na vreme prebačeno u kompjuterski sistem i najavile da će to prouzrokovati poteškoće u praćenju toka zaražavanja.

"Sigurna sam da englesko javno zdravstvo neće dozvoliti da se ovakav propust ponovo dogodi", rekla Kofijeva Skaj njuzu, preneo je Rojters.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina