POZNATO KADA SE PUTIN OBRAĆA RUSKOJ NACIJI: Ovo su teme o kojima će govoriti

Novosti online

10. 02. 2023. u 11:49

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin obratiće se Federalnoj skupštini Rusije 21. februara, saopštio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

ПОЗНАТО КАДА СЕ ПУТИН ОБРАЋА РУСКОЈ НАЦИЈИ: Ово су теме о којима ће говорити

Foto: Profimedia

 - Predsednik Rusije obratiće se Federalnoj skupštini 21. februara. Događaj će biti održa u Gostinom dvoru - rekao je Peskov.

Kako je dodao, Putin će se tokom obraćanja fokusirati na aktuelnu situaciju: specijalnu vojnu operaciju, ekonomiju, društvenu sferu.

Peskov nije isključio mogućnost da u Federalnu skupštinu tokom obraćanja predsednika zemlje budu pozvani i učesnici u specijalnoj operaciji.

Pitanje akreditacije stranih novinara ostaje otvoreno.

Predsednik Rusije se jednom godišnje obraća Federalnoj skupštini, a govor je posvećen strateškim pravcima razvoja države.

Putin je krajem decembra prošle godine saopštio da će se obratiti Federalnoj skupštini početkom 2023, pošto mu je potrebno vreme da dodatno analizira situaciju. Putin je istakao da je o ključnim stvarima govorio u raznim formatima, te „ne želi da se ponavlja”.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba