OTPUSTIO 900 RADNIKA TOKOM ZUM SASTANKA: Nakon napada na društvenim mrežama, Garg se izvinjava zaposlenima

Novosti online

08. 12. 2021. u 10:35

GENERALNI direktor startapa Better.com Višal Garg se u mejlu izvinio zaposlenima zbog načina na koji je prošle nedelje otpustio njih 900, prenosi Biznis Insajder.

ОТПУСТИО 900 РАДНИКА ТОКОМ ЗУМ САСТАНКА: Након напада на друштвеним мрежама, Гарг се извињава запосленима

Foto: Jutjub/Printskrin

Garg se suočio sa izlivima besa na društvenim mrežama zbog načina na koji je podelio otkaze, što se desilo tokom trominutnog Zum poziva koji je kasnije procurio na Jutjub i prikupio skoro milion pregleda, prenosi "Blic".

U nastavku se nalazi ceo tekst Gargovog imejla u utorak:

- Želim da se izvinim zbog načina na koji sam podelio otkaze prošle nedelje.

Nisam uspeo da pokažem potrebnu količinu poštovanja i uvažavanja za pojedince koji su pogođeni i za njihov doprinos Beteru.

Odluka o otpuštanju je moja, ali sam u komunikaciji pogrešno izvršio. Na taj način sam vas obrukao.

Shvatam da način na koji sam preneo loše vesti je učinio lošu situaciju gorom. Duboko mi je žao i želim da naučim što više mogu iz ove situacije kako bih bio još bolji lider nego što vi očekujete.

U kompaniji Beter vaša posvećenost, fokus i stručnost su od suštinskog značaja u vitalnom poslu koji obavljamo da bismo otkrili vrednost, radost i mogućnost posedovanja kuće za naše klijente širom zemlje. Ne mogu biti više zahvalan za sve što postižete za klijente koje opslužujemo.

Razgovaraćemo više na našem predstojećem All Hands sastanku o tome šta da očekujemo u narednoj godini. Nadam se da ćete mi se pridružiti u diskusiji. Takođe preduzimamo brze korake kako bismo bili sigurni da smo veoma transparentni i usklađeni kao kompanija sa ciljevima za 2022. godinu, metrikama koje su najvažnije, i kako svi zajedno možemo da radimo još bolje da bismo služili našim klijentima i ostvarili svoju misiju.

Verujem u vas, verujem u bolje i verujem da zajednički rad može zajedno da poboljša vlasništvo nad kućom.

Hvala vam.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)