UŽAS U TRAVNIKU: Uhapšen maloletnik (16), silovao devojčice od 10 i 11 godina!

Tanjug

28. 08. 2020. u 15:44

POLICIJA Srednjebosanskog kantona BiH uhapsila je maloletnika koji je u jednom danu silovao dve devojčice od 10, odnosno 11 godina, nakon što su njihove majke to prijavile policiji, piše sarajevski Avaz.

УЖАС У ТРАВНИКУ: Ухапшен малолетник (16), силовао девојчице од 10 и 11 година!

Ilustracija - Foto: D. Pozderović

Kantonalni MUP je sinoć sproveo uviđaj i istragu u jednom naselju na području opštine Travnik, piše sarajevski Avaz pozivajući se na neimenovane izvore.

Desetogodišnja devojčica vratila se kući oko 19 sati sa vidljivim povredama, a policija je reagovala po prijavi njene majke i ona je odmah upućena na pregled u bolnicu, gde je dezurni lekar potvrdio da je silovana.

Na osnovu opisa mladića, policija ga je pronašla i privela.

Avaz nezvanično saznaje da je istog dana još jedna majka policiji prijavila istog 16-godišnjaka da je silovao njenu 11-godišnju ćerku.

Nakon pregleda je utvrdeno da je i ona silovana, a o slučaju je obavešten dežurni tužilac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)