U KUMANOVSKOM selu Slupčane završava se gradnja spomenika u čast pripadnika takozvane OVK, koji je vredan 200.000 evra i visok više od 20 metara.

Zoran

28.04.2022. 17:04

Raspadom Jugoslavije, nastadoše ČETIRI nacije šiptari, crnogorci, makedonci i bošnjaci i TRI države na Balkanu, Makednija, Crna Gora, Kosovo. U tim državama vladaju šiptari. U makedoniji većina su tzv makedonci( bili Srbi) vladaju šiptari. U crnoj gori, većina su Srbi, i tzv crnogorci, vladaju šiptari, na Kosovu vladaju šiptari. Dakle fašistička velika Albanija je na djelu uz podršku nacističkih zemalja Amerike, VB, EU. Ja ne bi rekao da je podizanje spomenika skandal. Taj spomenik nije napravljen za pola sata. Dakle kada makedonci šute onda neka i im stoji u makedonskom Kumanovu. I svi šute, niko ni riječi. Pa eto narode imate se a i kome klanjati.

Šator

28.04.2022. 17:35

@Zoran - Отприлике. Али само је грешка, није то све настало распадом Југославије него настанком Југославије. Уградњом српских костију у ту проклету творевину ми смо потписали само себи смртну пресуду ( као и Руси са СССР). Сада само кусамо шта смо закували. А лијепо је војвода Мишић све објаснио краљу Александру тзв. Ујединитељу, али би му више пристајао епитет Уништитељ (српске будућности). Оно, имао је добру намјеру, али није џаба она: Пут до пакла поплочан је добрим намјерама.

pametnom dovoljno

28.04.2022. 17:06

Онај ко у Куманову поруши споменик Србима са БЕЛИМ орлом, добије споменик Шиптарима са ЦРНИМ орлом

Ljube

28.04.2022. 20:42

Neko se pita u komentarima " sta se desava ovde " ?! Pa nista neobicno ,Balkan kompletan pretvoren u novi Bliski Istok . Trajace dugo , manje svetlosti ,vise tame ,verujte .ZVER je usla unutra i tesko da se istera ,jer korene je pocela da pusta davno pre i duboko su otisli .

Smederevac

28.04.2022. 21:55

Da li smo mi 45te godine bili na strani pobednika ili ne?To svi mi Srbi treba da se zapitamo.Ne treba gledati u tudje dvoriste vec u svoje.Pa mi SRBI smo najveci gubitnici prosloga veka.Mi velicamo Gavrila Principa a zbog njega 1/3Srba pobijeno,a skupovi koje su Britanci organizovali a lepo je knez potpisao trojni pakt a eto mi Srbi smo najpametniji.E to je problem mi iz korena moramo da se menjamo kako bismo upravljali sobom.Albanci su to uradili i zato su gde jesu a mi smo tu gde jesmo