STUDNETI UČE DA SE SUOČE SA NAJTEŽIM EKONOMSKIM PROBLEMIMA: Ekonomski fakultet obeležio početak školske godine

Lj.B.

26. 09. 2023. u 11:11

Na Ekonomskom fakultetu početak školske godine obeležen je svečanim prijemom nove generacije koju je pozdravila dekanica prof. dr Žaklina Stojanović.

СТУДНЕТИ УЧЕ ДА СЕ СУОЧЕ СА НАЈТЕЖИМ ЕКОНОМСКИМ ПРОБЛЕМИМА: Економски факултет обележио почетак школске године

ekonomski fakultet

Ona je istakla da je posvećenost studentima na prvom mestu.

- Usmereni smo ka stvaranju generacija koje su osposobljene da se suoče sa bilo kojim ekonomskim problemom i da ga uspešno prevaziđu i reše - rekla je prof. Stojanović. -Na tom zadatku ćemo biti već od danas.

Ona je poručila studentima da studiranje shvate ozbiljno od prvog dana:

- Vaš zadatak je posvećenost studiranju, sticanju znanja i postizanju željenih rezultata. To nije lako, ali jeste pravi put za inovativne mlade lidere u kompanijama i društvu kome zajedno pripadamo.

Rektor Univerziteta u Beogradu prof. dr Vladan Đokić uputio je čestitke svim novim studentima i poželeo uspešno studiranje.

- Vi morate sami, svojim angažmanom da tražite od svojih profesora znanje, a od vas se očekuje da budete znatiželjni - rkao je rektor. - Moraćete sami da formulišete vaše mišljenje i šta je vaš kritički stav, da čitate i da presudite šta je to ispravno i u kom pravcu želite da delujete. Znajte da je vaš Univerzitet u Beogradu vaš zauvek.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)