(ANKETA) KRAJ "SLOMA" IZAZVAO BURNE REAKCIJE GLEDALACA: Hju Grant otkrio kako je trebalo da se završi serija o doktoru ubici

Novosti online

01. 12. 2020. u 21:24

POSLEDNjA epizoda serije "Slom", koja je emitovala prošle nedelje, izazvala je podeljene reakcije među gledaocima i kritičarima, i mnogi smatraju da je razrešenje drame "razočaravajuće". Raspravu o tome je dodatno podgrejala i izjava glavnog glumca serije Hjua Granta koji je izjavio da je tražio promene scenarija finalne epizode.

(АНКЕТА) КРАЈ СЛОМА ИЗАЗВАО БУРНЕ РЕАКЦИЈЕ ГЛЕДАЛАЦА: Хју Грант открио како је требало да се заврши серија о доктору убици

Foto: Printscreen

U "Slomu" Grant glumi oženjenog doktora Džonatana Frejzera, koji je osumnjičen da je ubio svoju ljubavnicu Elenu Alves.

Scena njene smrti je prikazana u jezivom flešbeku, ali je u početku plan bio da scenario bude neodređen, da ne bi bilo moguće eksplicitno tvrditi na kraju da li je Frejzer ubio svoju ljubavnicu.

- Kada sam dobio scenario, Džonatan je bio kriv, ali je i dalje bilo neodređeno. Mislio sam da je to razočaravajuće, pa sam tražio da promene scenario da bi bilo jasnije. Sa tim se složila i režiserka Suzan Bir, koja je donela konačnu odluku - rekao je Grant.

Anketa

Da li ste razočarani krajem serije "Slom"

On je naveo da je pristao da glumi u seriji, uz svoju koleginicu Nikol Kidmen, zato što je želeo da glumi sociopatu i ubicu, i da je bio zabrinut kada je shvatio da je u scenariju nije bilo potvrđeno da je glavni lik kriv za zločin.

Grant je dobio sjajne kritike za svoj nastup u seriji, a on sam je naveo da je uživao ubijajući nekoga na ekranu, iako su mnogi ljubitelji serije razočarani krajem "Sloma".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!