NEZAPAMĆEN BROJ "GOJA" NOMINACIJA U ISTORIJI ZA FILM "DOBAR ŠEF": Španski kandidat za Oskara sa Havijerom Bardemom

D.B.M.

06. 12. 2021. u 16:03

CRNA komedija "Dobar šef" reditelja Fernanda Leona de Aranoe odnela je rekordan broj od čak 20 "Goja" nominacija za 17 različitih kategorija. Nominacije za Najbolji film, najbolju režiju, najbolji scenario i čak sedam nominacija u glumačkim kategorijama - najbolja muška i ženska uloga, najbolja muška i ženska sporedna uloga, ali i predstavljanje novih glumačkih lica, upisale su ovo ostvarenje u istoriju španske kinematografije.

НЕЗАПАМЋЕН БРОЈ ГОЈА НОМИНАЦИЈА У ИСТОРИЈИ ЗА ФИЛМ ДОБАР ШЕФ: Шпански кандидат за Оскара са Хавијером Бардемом

FOTO: Promo

Ovo ostvarenje nalazi se i u trci za nagradu Oskar za najbolji strani film.

Ljubitelji savremene španske kinematografije imaju priliku da pogledaju film na onlajn platformi "MojOFF" u sklopu drugog izdanja Moj ONline filmskog festivala.
Havijer Barem ovog puta našao se u glavnoj ulozi vlasnika fabrike i manipulativnog "dobrog šefa" koji se besramno meša u privatne živote svojih zaposlenih, prelazeći kako profesionalnu, tako i privatnu granicu u želji za lokalnom nagradom za poslovnu izvrsnost.

Sve treba da bude savršeno, ali situacija bespovratno odlazi u propast!

Ova mračno-smešna društvena satira na radnom mestu i zajedljiva studija karaktera predstavlja treću saradnju između nagrađivanog reditelja Fernanda Leona de Aranoe i dobitnika nagrade "Oskar" Havijera Bardema.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna