DUŠAN JE IMAO SREĆU: Otac Srbina koji je povređen u udesu u Tunisu

D. Z.

18. 07. 2020. u 07:25

DUŠAN je imao sreće u nesreći. Povređena mu je ruka i ima posekotine po licu, ali je nesrećni Bojan Savić, kako sam čuo, ispao iz vozila i nastradao na licu mesta.

ДУШАН ЈЕ ИМАО СРЕЋУ: Отац Србина који је повређен у удесу у Тунису

Kuća Bojana Savića u Žitorađi (u krugu Goran Mitrović) / Foto D. Z.

Ovim rečima, Goran Mitrović iz Žitorađe govori o nesreći koja se u sredu dogodila u Tunisu, a u kojoj je njegov sin Dušan (21) lakše povređen. Do udesa je, kako saznajemo, došlo kada je na autu, u kojem su se nalazili Savić, Mitrović i još trojica Srba, pukla guma, a zatim se vozilo prevrnulo. Oni su doputovali u Tunis, gde su kao radnici jedne kruševačke firme trebalo da rade na izgradnji plastenika.

Goran nam kaže da je njegov sin prvi put otišao u inostranstvo zbog posla, da je sada potresen zbog nesreće i da još ne zna hoće li ostati u Tunisu ili će se vratiti kući.

- Otišao je u potrazi za poslom. Prošao je obuku i krenuo tamo - dodaje Goran.

Kaže da je proteklog utorka odvezao Dušana do Kruševca, odakle je mladić sa kolegama otišao do Budimpešte, pa do Pariza. U Tunis su stigli u sredu ujutru, a nesreća se dogodila nekoliko časova kasnije

- Koja je to sila koja je uticala da se dogodi ta nesreća i da naš Bojan nastrada tamo, ne mogu da shvatim. Ta nesreća pogodila je sve nas u Žitorađi, a pogotovo njegovu suprugu i sinove. Eto, otišao je da zaradi za njih, a sada se vraća u sanduku. Tuga je to velika - priča Goran, kojeg neprestano pozivaju rođaci i prijatelji interesujući se za Dušanovo zdravlje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)