LAKŠE POVREĐENO DEVET OSOBA: U Južnobačkom okrugu za vikned dogodilo se 27 saobraćajnih nesreća

Lj.P.

29. 05. 2023. u 11:13

MINULOG vikneda, odnosno od 26. do 28. maja, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 27 saobraćajnih nesreća, u kojima je devet osoba lakše povređeno.

ЛАКШЕ ПОВРЕЂЕНО ДЕВЕТ ОСОБА: У Јужнобачком округу за викнед догодило се 27 саобраћајних несрећа

Foto Tanjug

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 25 saobraćajnih nesreća, u kojima je devet osoba zadobilo lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 588 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključen 81 vozač i četiri vozila, a zadržano je osamnaest vozača.

Šesnaest vozača je zadržano zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a dvojica zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja.

Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni