"NOVOSTI" SAZNAJU: Podneta nova krivična prijava protiv Belivuka i Miljkovića

E. H.

19. 10. 2021. u 14:29

TUŽILAŠTVO za organizovani kriminal dobilo je danas krivičnu prijavu o proširenju istrage protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i pripadnika njihove kriminalne grupe zbog otmica i ubistava Nikole Mitića (33) i Gorana Mihajlovića (22).

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Поднета нова кривична пријава против Беливука и Миљковића

Foto: Printskrin

Juče je zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Mitića uhapšen Senad Rešović. Lisice na ruke stavljene su i Dejanu Mihajloviću zbog sumnje da je učestvovao u likvidaciji Zdravka Radojevića, za šta je već podignuta optužnica.

Kako "Novosti" saznaju u toku je velika akcija MUP na hapšenju ostataka grupe pripadnika Belivukove i Miljkovićeve kriminalne grupe.

Beograđanin Nikola Mitić otet je 10. avgusta 2020. godine na Dedinju, u po bela dana, ispred rezidencije Ambasade SAD. On je tog dana trebalo da se oko 16 sati nađe sa sestrom, ali na zakazani sastanak nije došao. NJegov mobilni telefon je isključen oko 17 sati. Sumnja se da je nekoliko sati kasnije i ubijen u okolini Beograda.

Prema dosadašnjim rezultatima istrage, koju sa Tužilaštvom za organizovani kriminal rade MUP Srbije i BIA, Belivuk i Miljković su, navodno, naredili ubistvo Mitića zbog njegove bliskosti sa Lazarom Vukićevićem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)