BOMBOM NA KUĆU: Eksplozija u beogradskom Železniku, nije bilo povređenih

Š. M.

01. 07. 2021. u 20:14

NA porodičnu kuću M. S. u Ulici Petra Drapšina u beogradskom naselju Železnik, u četvrtak oko 2.30, bačena je eksplozivna naprava, a od snažne detonacije oštećeni su ulaz u objekat, garaža i jedan automobil. Povređenih, na sreću, nije bilo.

БОМБОМ НА КУЋУ: Експлозија у београдском Железнику, није било повређених

Oštećenja na ulazu kuće

Incident su zabeležile i nadzorne kamere, a na snimku se, prema nezvaničnim informacijama, vide dvojica muškaraca, koji najpre ulaze u ulicu, a zatim jedan od njih prilazi i baca eksplozivnu napravu na kuću. Kako je za naš list istakao sinovac vlasnika kuće, motiv napada zasad je nepoznat.

- Sigurni smo da je bomba bačena greškom, jer smo poštena i radna porodica - ističe R. S., sinovac vlasnika kuće. - Ne postoji jasan motiv zbog kog su nepoznati počinioci ovo uradili. Nikome se nismo zamerali, niti ulazili u sukobe.

Vlasnik kuće je u četvrtak bio u policiji i dao iskaz, koji bi trebalo da pomogne u rasvetljavanju ovog slučaja. Prema našim saznanjima, na kuću u Železniku je bačena defanzivna bomba. Porodica u čijem se dvorištu desio incident godinama se bavi trgovinom i vlasnici su lokalne prodavnice.

Komšije kažu da je detonacija bila snažna i da nisu znali šta se dešava, a mnogi su odmah izašli napolje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024