PRESUDA Krivičnog veća Višeg suda u Beogradu po kojoj je Zoran Marjanović kriv jer je "svesno i na podmukao način" ubio suprugu Jelenu, po mnogo čemu je kontroverzna.

BB

26.07.2022. 07:14

Verovatno nije on ubica ali je sigurno organizovao sve to mozda otac ili brat dok je on kontrolisao situaciju sa nasipa ali kako god ako je i organizovao to treba da lezi 40g samo je problem koga stiti jer onaj ko je to uradio je verovatno jos na slobodi.

Minja

26.07.2022. 08:34

Odlican tekst. Izgleda da je zbog lose vodjenog uvidjaja u startu i svih ostalih propusta tokom ovih 6 godina Marjanovic morao biti osudjen. Nikada se nece dokazati da je on ubica niti da nije ubica, a on ce lezati u zatvoru kriv ili ni kriv ni duzan.

Dragan R

26.07.2022. 09:14

Prvo što nauče studenti u krivičnom pravu je da je bolje osloboditi 100 krivih nego osuditi jednog nevinog i da se u slučaju bilo koje sumnje uvek presuđuje u korist optuženog. Ne znam da li je Zoran Marjanović ubio svoju suprugu i moram da priznam da mi ni on ni njegova porodica, najblaže rečeno, nisu simpatični, ali je definitivno kriminalno i sramno što je osuđen bez i jednog jedinog čistog i nespornog dokaza. Kakav čovek treba da budeš da bi mogao da pošalješ čoveka faktički doživotno u zatvor na osnovu pretpostavki, nagađanja, ličnog utiska i bojim se zbog sopstvenog dupeta, jer je veću zbog javnosti bilo lakše da ga osudi nego da ga oslobodi?

Marina

26.07.2022. 10:55

A da nije ubica koga je Jelena dobro poznavala čekao u zasedi, znajući da će ona tuda trčati i na neku foru je pozvao da siđe sa staze što je ona i učinila... Za to vreme je Zoran sa detetom namerno bio vidljiv kako bi obezbedio sebi alibi. Mislim da su monstrumi detaljno kovali pakleni plan pa mi s toga ovakav scenario nije nelogičan. A blato, krv i ostali "dokazi" su mogli biti i deo plana