ODLOŽENO SUĐENJE: Službenica Ministarstva pravde sumnja na koronu

S. J. M.

14. 10. 2021. u 14:51

SUĐENjE Suzani Vulić, službenici Ministarstva pravde, koja je optužena za zloupotrebu položaja, danas je trebalo da počne pred Posebnim odeljenjem za korupciju Višeg suda u Beogradu, ali je odloženo.

ОДЛОЖЕНО СУЂЕЊЕ: Службеница Министарства правде сумња на корону

Foto: Milena Anđela

Optužena nije došla na suđenje, a kako je njen branilac obavestio sudiju, dobila je simptome korone i jutros je otišla u kovid ambulantu. Narednih dana dostaviće sudu dokumentaciju o tome.

Suzana Vulić je radila na kontroli da li osuđenici, koji kazne izdržavaju u kućnom zatvoru, poštuju protokole. Nakon njenog privođenja u februaru, iz MUP-a su naveli da se sumnja da je od juna 2020, pa do hapšenja, nekim osuđenicima omogućavala slobodno kretanje i samovoljno napuštanje kuća i stanova u kojima su izdržavali kazne.

Policija je protiv nje podnela prijavu i zato što nije sačinjavala izveštaje o neispunjavanju obaveza koje su tim osuđenicima bile propisane, niti je o tome da ih oni ne ispunjavaju obavestila sud i Povereničku službu, što je bila njena obaveza.

Suzana V. je na saslušanju u tužilaštvu negirala krivicu. Neki mediji su posle njenog hapšenja navodili da je bila zadužena da nadzire Veljka Belivuka, kad je 2018. izdržavao kaznu kućnog zatvora, zbog napada na obezbeđenje direktora Partizana Miloša Vazure.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

TRAŽE DA ĆERKA JANA SVEDOČI: Nastavlja se suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene (FOTO)