VUČIĆ JAVNO OTKRIO: Samo dve države u Evropi imaju jeftinije cene struje od Srbije!

Novosti online

17. 12. 2021. u 21:21

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je danas održao sastanak sa članovima Vlade Srbije i šefovima energetskog sektora kako bi se razmotrila trenutna situacija u sistemu i još jednom analizirala havarija od pre nekoliko dana kada su potrošači ostali bez struje i preduzele mere da se slično ne ponovi.

ВУЧИЋ ЈАВНО ОТКРИО: Само две државе у Европи имају јефтиније цене струје од Србије!

Foto AP

Tim povodom Vučić je u vanrednom obraćanju javnosti građanima otkrio da je Srbija među državama koje imaju najjeftinije cene struje u Evropi.

- Niže cene struje za domaćinstvo od Srbije imaju samo Ukrajina i Gruzija. Ništa nije jednostavno i lako kao što ljudima izgleda. Mi se ovde borimo da se tokom zime ne promenimo ni cenu gasa ni cenu struje. Gledamo da damo najpovoljniju cenu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ALKARAZ NAVUKAO GNEV SRBIJE NA SEBE: Španac je pokrenuo lavinu koju ne može da zaustavi! Đoković ima navijače koji neće ćutati na nepravdu

ALKARAZ NAVUKAO GNEV SRBIJE NA SEBE: Španac je pokrenuo lavinu koju ne može da zaustavi! Đoković ima navijače koji neće ćutati na nepravdu

NAKON što je Novak Đoković uz mnogo političkih upliva i zakulisanih radnji svrgnut sa mesta broj jedan ATP liste, na njeno čelo zasela su dva španska tenisera - Karlos Alkaraz i Rafael Nadal. Mlađi od njihov dvojice, popularni Karlitos želeo je da tim povodom pošalje poruku svom sunarodniku, a sudeći po lavini koju je pokrenuo zažalio je zbog toga.

04. 10. 2022. u 17:08

Komentari (2)

ČUDO NA ZLATIBORU Zgrada uspešno prkosi gravitaciji: Širi toranj u Pizi (FOTO)