GRCI PRIZNAJU "SPUTNJIK V"? Uklanja se prepreka za srpske turiste, očekuje se dozvola i za "Sinofarm"

D. S.

17. 03. 2021. u 15:55

NA DRUŠTVENOJ zajednici Srba u Grčkoj “Live for Greece” pojavila se vest da će Grčka dozvoliti ulazak na njenu teritoriju osobama vakcinisanim Sputnjikom V.

ГРЦИ ПРИЗНАЈУ СПУТЊИК В? Уклања се препрека за српске туристе, очекује се дозвола и за Синофарм

Foto: Depostitphoto

Čak se očekuje i da će dozvolu dobiti oni cepljeni kineskim “Sinofarmom”.

Memorandum o razumevanju između Srbije i Grčke je usaglašen sa obe strane danas i 29. marta kada u Beograd dođe njihov ministar Haris Teoharis biće potpisan.

U dokumentu će biti preciziran način i uslovi ulaska naših građana u Grčku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAGLE PROMENE OSIM BILJAKA POREMETILE I LJUDE: Od vremena sam i psihički uzdrmana i nije lepo uopšte...