POKRENI SE - ISKORISTI ŠANSU: Studenti na praksi u oblasti novinarstva i marketinga

Novosti online

02. 11. 2020. u 19:37

PROJEKAT pod nazivom "Pokreni se - iskoristi šansu" ima za cilj da edukuje studente završnih godina fakulteta u Beogradu, time što će im obezbediti adekvatnu praksu, znanja i veštine, koja će omogućiti da na tržište rada izađu spremni, a praktikante očekuje i stimulativna plata, koja je većini njih prva zarada u životu.

ПОКРЕНИ СЕ - ИСКОРИСТИ ШАНСУ: Студенти на пракси у области новинарства и маркетинга

Ilustracija Foto N. Skenderija

Ovaj projekat pokrenula je organizacije "CEROB", a biće organizovana i u Večernjim novostima.

Direktor Stefan Milić kaže da pozitivno gleda na saradnju sa Novostima, i kompanijom Alo gde je već počela praksa.

- Cilj naše organizacije je da studentima omogućimo adekvatnu praksu, veoma se radujemo saradnji sa vama i obučavanju budućih praktikanata u oblasti novinarstva i marketinga, a vi kao vodeći u ovoj oblasti će te im pružiti znanje koje im je potrebno - prokomentarisao je direktor organizacije Stefan Milić.

Jedna od polaznica ove prakse, Srna Sokolović, apsolventkinja sociologije, kaže da se nada da će na praksi dobiti znanja koja će joj pomoći u obrazovanju.

- Pre svega mi je bilo bitno radno iskustvo, jer sam do sada samo volontirala. Htela sam da se oprobam u ovome jer će ovo možda biti moj budući poziv. Želim da steknem nova znanja, a novac koji zaradim mogu da usmerim na dodatnu edukaciju i tako pružim sebi još mogućnosti – rekla nam je Srna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)