SA MINIJEM DO PARIZA: Delta Motors ozvaničio saradnju za atletičarkama Angelinom Topić i Adrianom Vilagoš

Promo

21. 07. 2023. u 08:00

KOMPANIJA Delta Motors, ekskluzivni uvoznik i distributer BMW i MINI vozila za Srbiju i Crnu Goru, sklopila je partnerstvo sa Srpskim atletskim savezom, u okviru kog će podržati atletičarke Angelinu Topić i Adrianu Vilagoš tokom predstojećih sportskih takmičenja, a posebno u pohodu na olimpijsku medalju naredne godine u Parizu.

СА МИНИЈЕМ ДО ПАРИЗА: Делта Моторс озваничио сарадњу за атлетичаркама Ангелином Топић и Адрианом Вилагош

Foto: Promo

Naše talentovane atletičarke od sada će imati priliku da uživaju u zabavnoj vožnji atraktivnih automobila MINI One, koji su idealan izbor za mlade vozače. Urbani MINI One je savršeni saveznik mladima koji su stalno u pokretu, kao i onima koji vole zabavnu i udobnu vožnju.

Direktor brendova BMW i MINI za Srbiju Zoran Mihajlović istakao je da će Delta Motors sa velikim zadovoljstvom tokom narednog perioda podržati naše sportistkinje, pred kojima je blistava karijera.

- Kako se MINI vodi parolom 'Dream Big', tako i mi vama želimo da sanjate velike stvari i da vredno radite na njihovom ostvarenju, a vrhunski rezulati će neminovno doći - poručio je Mihajlović prilikom svečanog uručenja ključeva MINI One modela.

Tim povodom podršku mladim atletičarkama pružio je i sportski direktor Srpskog atletskog saveza, proslavljeni atletičar Mihail Dudaš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)