SUZBIJANJE ŠVERCA GLAVNI ZADATAK: Vulin obišao novoformiranu Jedinicu za bezbednost na rekama (FOTO)

Novosti online

18. 03. 2022. u 12:59

PO naređenju ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina po prvi put je osnovana centralizovana Jedinica za bezbednost na rekama.

СУЗБИЈАЊЕ ШВЕРЦА ГЛАВНИ ЗАДАТАК: Вулин обишао новоформирану Јединицу за безбедност на рекама (ФОТО)

Foto: MUP

Ministar policije Aleksandar Vulin istakao je danas prilikom obilaska novoformirane Jedinice za bezbednost na rekama da će policija na svim srpskim rekama i plovnim putevima u Srbiji osigurati bezbednost, baš kao što to čini i na svim auto-putevima u Srbiji.

- Po prvi put formirana je centralizovana Jedinica za bezbednost na rekama i takođe, po prvi put je uveden video nadzor na našim plovnim putevima. Naše reke će biti sigurne kao i naši auto-putevi. Formirali smo jedinicu koja će se baviti isključivo bezbednošću na rekama i osnovni cilj ove jedinice je suzbijanje šverca akciznih proizvoda. Ovom prilikom želim da čestitam Jedinici za bezbednost na rekama na ostvarenim prvim rezultatima - poručio je ministar policije Aleksandar Vulin i najavio nova ulaganja u Jedinicu za bezbednost na rekama.

- Nećemo dozvoliti sivu ekonomiju i šverc na našim rekama i to će biti jedan od prioriteta rada ove jedinice. Novoformirana jedinica za bezbednost na rekama trajno će sprovoditi akcije kako bi sprečila sve nelegalne aktivnosti na rekama - istakao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Ministar policije Aleksandar Vulin naglasio je da između auto-puteva i plovnih puteva i reka nema nikakve razlike, i da naše reke moraju biti jednako bezbedne kao i naši putevi.

BONUS VIDEO: UDAR JURIŠNIH DRONOVA: Napad na ukrajinske trupe i opremu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

DA LI STE PRIMETILI? Kako je Kosjerina reagovala na reči Radeta Bogdanovića o ŽENAMA FUDBALERA

DA LI STE PRIMETILI? Kako je Kosjerina reagovala na reči Radeta Bogdanovića o ŽENAMA FUDBALERA

NEKADAŠNJI fudbaler Rade Bogdanović ovih dana je privukao pažnju javnosti komentarima na dešavanja na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Kataru, u okviru specijalnog programa na RTS-u. Naročito je prašinu podiglo njegov uvredljiv komentar na račun žena fudbalera, a neki smatraju da je izostala adekvatna reakcija i voditelja, posebno voditeljke Dragane Kosjerine.

02. 12. 2022. u 08:47

Komentari (0)

ANA RAJKOVIĆ U HOTELU: Vidite šta se dešava ispred soba! Oglasila se i Anastasija (FOTO)