PODRŠKA IZ HERCEGOVINE: Za budućnost Nikšića juriša ka pobedi

V. K.

11. 03. 2021. u 19:15

KOALICIJA Za budućnost Nikšića i nosilac liste Marko Kovačević danas su dobili podršku od dr Ognjena Milinkovića – načelnika Opštine Gacko i dr Velibora Milivojevića – direktora bolnice u Nevesinju i predstavnika Srba u Mostaru.

ПОДРШКА ИЗ ХЕРЦЕГОВИНЕ: За будућност Никшића јуриша ка победи

Foto: V. K.

- Mi Srbi iz Hercegovine, iz Republike Srpske, uviđamo veliki značaj predstojećih izbora u Nikšiću i takođe ceneći svu onu žrtvu koju su proteklih decenija naša braća odavde dali nama u Hercegovini, radi opstanka srpskog naroda u Hercegovini, mi smo danas ovde i dajemo punu bratsku podršku gospodinu Marku Kovačeviću. Nemamo nijednog momenta sumnju da će Marko biti gradonačelnik Nikšića. Puna podrška i pozdrav od braće iz Istočne Hercegovine, tu smo i bićemo uvek jedan narod i braća zauvek, poručio je dr Milinković.

Dr Milivojević je kazao da će biti srećan ako svojim dolaskom i podrškom može bar malo doprineti, kako reče, da Nikšić i Nikšićani 14.marta izaberu i odluče se za budućnost. Kandidat za gradonačelnika Nikšića, Marko Kovačević, se zahvalio na podršci.

- Ovo je značajna podrška za nas, jer smo pokazali u ovoj predizbornoj kampanji da je naša koalicija u stanju da napravi regionalnu saradnju sa drugim opštinama koje nisu iz Crne Gore i sa onim opštinama koje su u Crnoj Gori, tako da gradimo jednu poziciju u kojoj Nikšić zaista može da postane ono što je nekada bio, a to je regionalni centar na svaki način. Mislim da naša međusobna saradnja koju ostvarujemo, a podršku smo dobili i od Trebinja i od Bileće i evo sad od Gacka, potvrđuje da imamo sve preduslove ispunjene da nakon što 14. marta uveče pobijedimo i preuzmemo vlast u Nikšiću, krenemo u saradnju u punom kapacitetu sa tim opštinama i naravno sa onim opštinama koje su u Crnoj Gori, na korist građana i Nikšića i tih opština. Sve zajedno nas čeka jedna bolja budućnost - zaključio je Kovačević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)