NIČU KUĆE REZIDENCIJALNOG TIPA U ZUCAMA: Plan proširenja stambenog kompleksa na javnom uvidu

Марија Стевановић
Marija Stevanović

14. 12. 2020. u 15:40

PODAVALSKO naselje Zuce biće prošireno u narednim godinama. Kako se navodi u planu, razvojem komercijalnih sadržaja uz auto-put, javila se potreba za proširenjem stambene zone u naselju Zuce.

НИЧУ КУЋЕ РЕЗИДЕНЦИЈАЛНОГ ТИПА У ЗУЦАМА: План проширења стамбеног комплекса на јавном увиду

D. Balšić

Sekretarijat za urbanizam je na javni uvid stavio izradu plana detaljne regulacije za proširenje stambnog kompleksa severoistočnog dela Zuca oko 35.000 kvadratnih metara prostora.

Sudeći po planu, na ovom mestu će se graditi porodične kuće rezidencijalnog tipa sa dosta zelenih površina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

SAOBRAĆAJKA U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA: Automobilom se zakucao u stanicu, pa pobegao (FOTO)