KRUŽNI TOK OD SUTRA: Obrenovac dobio novu saobraćajnicu

B.B.

10. 01. 2023. u 17:10

NOVI kružni tok u centralnom delu Obrenovca biće pušten sutra u saobraćaj, a linije gradskog prevoz će od podneva biti vraćene na stare trase.

КРУЖНИ ТОК ОД СУТРА: Обреновац добио нову саобраћајницу

Kružni tok u Obrenovcu

Vremenski uslovi pogodovali su putarima, tako da su radovi završeni kako je i obećano. Novoizgrađeni kružni tok u velikoj meri rešiće problem saobraćajne gužve u centralnom delu  Obrenovca, a ova kružna raskrsnica podići će i nivo bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

- Imali smo lepo vreme kada su radovi obavljani, sve je urađeno kvalitetno, kako izmeštanje mnogih podzemnih instalacija, tako i na samom kraju pokrivanje završnim asfaltom - rekao je Slavko Berić, direktor Javnog preduzeća za izgradnju opštine Obrenovac Slavko Berić. - Na centralnom stubu, visine 12 metara postavljena su četiri reflektora sa video nadzorom, a na svakom usporivaču, usmerivaču saobraćaja nalaziće se po jedan stub ulične rasvete, sa po dva reflektora postavljena na visini od deset metara.

U neposrednoj blizini, u svim pravcima ka kružnom toku označeni su pešački prelazi osvetljeni sa obe strane stubovima ulične rasvete visine osam metara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri