KLIZALIŠTE I U KALUĐERICI: Prvi put zabava na ledu i u gročanskom naselju

J. D.

27. 12. 2021. u 12:42

PRVI put ove zime škripa klizaljki upotpuniće zimsku idilu u Kaluđerici, gde će od danas biti otvoreno klizalište u dvorištu Osnovne škole "Aleksa Šantić".

КЛИЗАЛИШТЕ И У КАЛУЂЕРИЦИ: Први пут забава на леду и у грочанском насељу

Foto: OŠ "Aleksa Šantić"

Mini-svečanost zakazana je za 17 časova i to igranjem dečje predstave "Zbunjeni Deda Mraz", dok će mališane potom zabavljati mnogobrojni animatori, a za starije sugrađane biće otvoren novogodišnji bazar. U okviru kulturno-umetničkog programa nastupiće pevačica Tijana Dapčević i hor OŠ "Miloje Vasić".

- Klizalište će biti otvoreno do 27. februara, a ulaz za sugrađane će biti besplatan - ističu nadležni iz GO Grocka. - Plaćaće se samo iznajmljivanje klizaljki, za one koji nemaju svoje, i to po ceni od 150 dinara za mališane, a 200 za roditelje.

Zbog bezbednosti najmlađih, planirano je da klizanje bude organizovano po blokovima. Radnim danima, prvi blok koji je predviđen za decu od 1. do 8. razreda biće od 15.00 do 16.30, zatim pauza od pola sata, pa onda blok od 17.00 do 18.30, treći od 19.00 do 20.30. Noćni termin od 21.00 do 22.00 biće rezervisan za sve sugrađane starije od 16 godina.

Foto: Arhiva

Vikendom će klizalište za najmlađe biti otvoreno od 10.00 časova, dok će poslednji termin biti od 18 časova. Za starije sugrađane, koji vole da uživaju na ledu, rezervisan će biti termin od 20.00 do 21.30.

Takođe, kako bi se upotpunila zimska čarolija, Opština Grocka će za sve najmlađe sugrađane iz gročanskih naselja organizovati novogodišnje predstave "Potraga za Deda Mrazom" za vikend. Predstave će biti u sklopu podele paketića, a igraće se u osnovnim školama.

 

Ulica otvorenog srca

JOŠ uvek nije poznato da li će se ove godine u Kaluđerici organizovati Ulica otvorenog srca. Prošle godine nije bilo ove manifestacije zbog epidemiološke situacije, međutim, nadležni još uvek nisu odlučili kakvi su planovi za ovu godinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)