Brat od ujaka Zorane Pavić (54) preminuo je u četvrtakod virusa korona. Reč je o Vladi Bjelogrliću (45), a pevačica se na Fejsbuku "obratila svom bratu".


Zorana se oprostila od Bjelogrlića potresnom porukom i prisetila se njihovih uspomena koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnnim.


- Da mi je neko rekao da ću na ovaj način da ti se obraćam..Mislila bih da je lud.. Idalje verujem da će me neko probuditi i reći mi da je to samo ružan san... A ti kao esencija duhovitosti... imao bi svoj komentar - napisala je Zorana.


- Kada smo pravili plan da otvorimo kafić imao si ideju da bude zaključan prazan, da mi ispred pijemo kafu i čitamo novine i kažemo kako je krcat i nikog ne puštamo unutra... Prepuno je, kao, i da će svi pohrliti, ali ako ga i ne razradimo nama će biti zabavno - prisećala se pevačica u objavi na "Fejsbuku".


- Kada si mi dao uniformu za koncert na Ljubičevskim konjičkim igrama, a ja bila presrećna, rekao si mi: "Pa to je samo uniforma, hoćeš i konja". Ljubav između tebe i tih lepih, plemenitih životinja... magija. Ubedih te za slavu da se slikamo pored svih pehara, jer si naš ponos. Pa tvoja ženica i jedinstvena sister Branka iz svih uglova to činiše, a ti na to: "Lakše mi pehar da osvojim, nego da poziram, nije vama lako" - napisala je Zorana.


- Dobar sin, brat, otac, prijatelj, kolega.. sveee. Neću napisati "bio", ti si to zauvek. Ukoliko me neko ne probudi sad i kaže da je to samo ružan san, da znaš da više ništa neće biti isto. Čekaj me gore da razradimo kafić, ako ga i ne razradimo biće nam zabavno - zaključila je Pavićeva.


Inače, VladaBjelogrlić bio je najbolji prijatelj iz detinjstva predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji nije krio suze pred saradnicima kada je tužna vest stigla do njega.


Preminuli Bjelogrlić je brat od strica našeg slavnog glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića.