KURTIJEVI PRETE: I puškama do Velike Albanije (FOTO)

Novosti online

11. 04. 2021. u 12:33

DIREKTOR inspekcije u opštini Kosovska Mitrovica Fidan Ademi, inače član Samoopredeljenja, boraveći u Stančiću, selu blizu granice sa Makedonijom, govorio je o ujedinjenju samoproglašenog Kosova sa Albanijom, prenosi Reporteri.

КУРТИЈЕВИ ПРЕТЕ: И пушкама до Велике Албаније (ФОТО)

Foto: EPA/Depositphotos

U objavi na Fejsbuku on je napisao da će se ujedinjenje sa Albanije dogoditi ili puškama ili referendumom, prenosi Kosovo onlajn.

- Jednog dana će se Albanija definitivno ujediniti – puškom i barutom ili referendumskim kutijama - napisao je on na Fejsbuku.

 

Një ditë, patjetër, do bashkohet Shqipnia - prej grykë së pushkës, flakës së barotit a kutisë së referendumit! #ShqipniEtnike

Posted by Fidan Ademi on Nedelja, 11. april 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)

VUČIĆ DANAS NA VOJNOJ VEŽBI: Predsednik prisustvuje taktičkoj vežbi Vihor 2024 na poligonu „Pešter“