KURTIJEVI PRETE: I puškama do Velike Albanije (FOTO)

Novosti online

11. 04. 2021. u 12:33

DIREKTOR inspekcije u opštini Kosovska Mitrovica Fidan Ademi, inače član Samoopredeljenja, boraveći u Stančiću, selu blizu granice sa Makedonijom, govorio je o ujedinjenju samoproglašenog Kosova sa Albanijom, prenosi Reporteri.

КУРТИЈЕВИ ПРЕТЕ: И пушкама до Велике Албаније (ФОТО)

Foto: EPA/Depositphotos

U objavi na Fejsbuku on je napisao da će se ujedinjenje sa Albanije dogoditi ili puškama ili referendumom, prenosi Kosovo onlajn.

- Jednog dana će se Albanija definitivno ujediniti – puškom i barutom ili referendumskim kutijama - napisao je on na Fejsbuku.

 

Një ditë, patjetër, do bashkohet Shqipnia - prej grykë së pushkës, flakës së barotit a kutisë së referendumit! #ShqipniEtnike

Posted by Fidan Ademi on Nedelja, 11. april 2021.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

buki

11.04.2021. 12:53

Ne daj boze nikada sa albanijom ja sam sama albanka ali sam protiv albanije sa sajedno samo albanijom nikada ja merzom albance is albanije oni zivu jos u starom vreme .

miros

11.04.2021. 13:17

Mogu samo da prete iz očaja. Ako Srbija bude dosledna nikada neće priznati državu koja želi da nastane na teritoriji koju su drugi okupirali za nju. Vreme im ne ide u korist a više nemaju od čega ni da žive. Mladi se iseljavaju jer nemaju budućnost. Daleko gore nego kod nas.

Robin

11.04.2021. 14:18

Nemoj tako Kurti. Mnogo se kurčiš imaš leđa kauboja. Ali i vama ističe vreme upotrebe. počeli ste mnogo da smrdite. Posle ide zaprašivanje. Uzdravlje.

Vatro Marx

11.04.2021. 14:48

Kao prvo treba razgovarati da SAD , posto oni podrzavaju Siptare. U koliko agresor nece nista da preuzme. Ovakve svakodnevne pretnje shvatiti ozbiljno i krenuti u akciji, zapretiti da je dosta vise da ovakvim ponasanjem.