DODIK O PROTESTIMA OPOZICIJE: Koriste nesreću za lični napad na Vučića

Novosti online

18. 05. 2023. u 16:21

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je Srbiji danas, nakon dve strašne tragedije u kojima je stradala nevina mladost, najpotrebnije jedinstvo i stabilnost, a ne da se ovi nemili događaji zloupotrebljavaju za političke obračune, što nikada i nikome nije donelo koristi, pa neće ni Srbiji.

ДОДИК О ПРОТЕСТИМА ОПОЗИЦИЈЕ: Користе несрећу за лични напад на Вучића

Foto: Predsjednikrs.net

- Srbiju je zadesila tragedija koju niko nije očekivao i želeo. Stradanje dece i drugih građana Srbije je bolno i teško, nenadoknadivo. To je večna trauma koja će ostati svima nama u duši i srcu. Nema reči da objasne ovu tugu, ćutnja je jedina moguća - rekao je Dodik u izjavi za Srnu.

Na pitanje da prokomentariše najnovija dešavanja u Srbiji, Dodik je naglasio da Srbiji i svim Srbima treba mir, kao i zajedničko i jedinstveno delovanje na stabilizaciji prilika.

- Koristiti tragediju za političke obračune nikada i nikome nije donelo niti može doneti bilo kakvu korist - istakao je Dodik i podsetio na činjenicu da je u RS smrt mladića iz Banjaluke zloupotrebljena kao platforma za politički obračun opozicije sa vlašću s ciljem destabilizacije Srpske.

Dodik je naveo da je opozicija u Srpskoj grubo koristila tu tragediju i nerazjašnjenu smrt nesrećnog mladića, organizujući "deševanje ulice" i proteste, a kada su uvideli da im ova tragedija više ne koristi, nestali su bez imalo empatije.

Istakao je da, nažalost, deo opozicije u Srbiji koristi nesreću za lični napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića praveći od njega metu i optužujući ga za sve što im padne na pamet.

- Znam ga lično i mogu da svedočim o njegovoj posvećenosti Srbiji i koliko mu teško padaju ove tragedije koje su zadesile zemlju - naglasio je Dodik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)