Sve spremno za 26. Đurđevdanski festival

D.L.

08. 05. 2019. u 14:44

Све спремно за 26. Ђурђевдански фестивал
U popodnevnim časovima ih očekuje i tehnička proba u Sportskoj dvorani „Borik“ a 10. maja su generalne probe pred finalni nastup u 20 časova
Mališani ali i ostali ljubitelji Đurđevdanskog festivala sa nestrpljenjem očekuju nastup 19 novih Đurđevdanskih zvezdica koje su okupile iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Hrvatske i Rusije. Prema rečima organizatora ove godine će biti otpevano 16 novih dečijih hitova.


- Već danas 8.maja mališani stižu u Banjaluku jer od 9. maja ih očekuje mnoštvo obaveza vezanih za finale Festivala. 9.maja u 10 časova svi mališani učestvuju na zvaničnoj konferenciji za medije uoči finala festivala, zatim idu u posetu Gradonačelniku Banjaluke,a od 12 do 14 časova učestvuju na revijalnom koncertu u Muzičkom paviljonu „Staklenac“ gdje će predstaviti svoje vokalne mogućnosti i šarm publici.

U popodnevnim časovima ih očekuje i tehnička proba u Sportskoj dvorani „Borik“ a 10. maja su generalne probe pred finalni nastup u 20 časova.

PROČITAJTE JOŠ: Festival na Đurđevdan

Ove godine tim Đurđevdanskog festivala spremio je mnoštvo iznenađenja za publiku, tako da su voditelji i domaćini na festivalu glumački par Nenad Okanović Oki i Bojan Ivković Boki, a predsednica žirija i gost revijalnog dijela festivala je pevačica Jelena Tomašević.

- Ulaznice za Festival već su u prodaji, možete ih kupiti u Sportskoj dvorani "Borik" i na portirnici RTRS-a, a kao i prethodnih godina koštaju jednu marku i sav prihod ide u humanitarne svrhe. Ove godine u humanitarni fond ulazi i sav prihod RTRS-a od glasanja za nagradu publike, a kome će novac iz humanitarnog fonda biti dodeljen odlučuje upravo pobednik, odnosno u slučaju dueta pobednici sms glasanja, naravno uz pomoć svojih roditelja, poručuju organizatori.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije