PREMINUO JOŠ JEDAN DOKTOR: Načelnik pulmologije KCS dr Vladimir Žugić umro je od infarkta

Novosti online

petak, 07. 08. 2020. u 17:25

ПРЕМИНУО ЈОШ ЈЕДАН ДОКТОР: Начелник пулмологије КЦС др Владимир Жугић умро је од инфаркта

Foto: Printskrin

JOŠ jedan lekar izgubio je bitku.

Načelnik Polikliničke službe Klinike za pulmologiju KCS, pulmolog dr Vladimir Žugić iznenada je preminuo, saznaju Novosti.

- Kao grom da nas je sve pogodio na poslu. Bio  je to težak infarkt. Preopterećen je sa poslom bio poslednjih 5 meseci - rekao nam je izvor blizak porodici.

Podsetimo, proteklih nekoliko meseci načelnik Polikliničke službe Klinike za pulmologiju KCS bio je jedan od glasova koje su ljudi pomno slušali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

lidija

07.08.2020. 20:10

Prošlog petka sam bila kod dr.Žugića na kontroli. Kaže , ima nas malo drugi su , kao ispomoć, u drugim klinikama. Delovao je umorno. Bio je divan lekar, neko ko uliva poverenje. Veliki gubitak za sve nas. Žao mi je , kao da mi je otišao član porodice. Iskreno saučešće porodici i svima koji su ga poznavali i voleli.

Maja

07.08.2020. 22:08

Duboko me potresla smrt mog rodjaka dr Zugica. Ne samo da je bio vrhunski strucnjak vec i covek velikog srca toliko jednostavan i uvek spreman svima da pomogne. Ovo je veliki gubitak. Pocivaj medju andjelima.

Gordana

08.08.2020. 11:58

Jako mi je zao sto nas je napustio dr Zugic. Bio je doista divan čovek, odlican strucnjak, spreman da nas pacijente uvek primi i bez zakazivanja. Na njega smo mogli da se potpuno oslonimo. Ovo je veliki gubitak za nas pacijente. Koliko je samo potrebno da dobijemo ovakvog strucnjaka, preko 30 godina studiranja i ucenja. Veliki gubitak za nase zdravstvo. Saucesce njegovoj porodici.

VERA PRIBAKOVIĆ

08.08.2020. 19:26

OTIŠAO JE JOŠ JEDAN LEKAR DR .VLADA ŽUGIĆ .JEDAN JEDINI ,LEKAR KOJI SE NEMOŽE POREDITI SA BILO KOJIM LEKARIMA ,JEDINSTVEN DOKTOR VLADA ŽUGIĆ .NEKA MU JE VEČNA SLAVA I HVALA .

dragan

08.08.2020. 23:37

Pravi šok!Pre dvadesetak dana videli smo se u njegovoj ordinaciji radi kontrolnog pregleda,i dogovorili ponovni pregled u Septembru.Dvadesetak godina sam njegov pacijent,i za mojih sada62god.nisam upoznao takvog čoveka među med.radnicima,posvećenog poslu koji je iskreno voleo,pacijentima,i u nekim okolnostima kada i nije možda bilo baš lako,uvek je imao prostora za šalu i pozitivan pogled na probleme na koje smo nailazili .Strahovit udarac i nenadoknadiv gubitak za zdravstvo Srbije,takvi se retko rađaju.Isrkeno saučešće porodici,mir duši njegovoj...