ZGAŽEN PEŠAK: Mladić teško povređen u Zemunu

Tanjug

03. 09. 2017. u 08:54

Mladić starosti oko 24 godine u svojstvu pešaka teže je povređen u Zemunu nešto posle 2:30 časova, nakon čega je prevežen u KBC "Zemun" gde su mu konstatovane povrede glave i potres mozga

ЗГАЖЕН ПЕШАК: Младић тешко повређен у Земуну

Ilustracja / Foto N. Skenderija

Mladić starosti oko 24 godine u svojstvu pešaka teže je povređen u Zemunu nešto posle 2:30 časova, nakon čega je prevežen u KBC "Zemun" gde su mu konstatovane povrede glave i potres mozga.

Na zrenjaninskom putu posle skretanja za kotež, oko 19:22 sati, povređeni su žena i muškarac, starosti oko 26 i 38 godina, nakon čega su preveženi u Urgentni centar usled istegnuća vrata, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Oko pola 9, u Radničkoj ulici kod Ade Ciganlije došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala tri mladića i nije bilo povređenih.

Motociklista starosti oko 34 godine doživeo je saobraćajnu nesreću nešto posle ponoći u ulici DŽordža Vašingtona, nakon čega je zbog ugruvanja prevežen u Urgentni centar.

U Kumodražu je juče oko 15:15 časova muškarac pao sa skele visine šest metara, usled čega je pretrpeo višestruke prelome i prevežen je na reanimaciju urgentnog centra.

Najviše poziva Hitnoj pomoći uputili su asmatičari i srčani bolesnici, saopštila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona dodaje da je bilo tuča i alkoholisanih osoba.

Hitna pomoć je u toku noći imala 145 intervencija od kojih 21 na javnom mestu.

Juče je zabeleženo 134 intervencije, od kojih 54 na javnom mestu i 10 saobraćajnih nezgoda.

PROČITAJTE JOŠ:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Mile

03.09.2017. 12:41

Ja sam juče video 4 lančane saobraćajke: Prva posle Arene, kod isključenja pre Geneksa. Druga na Novosadskom putu pre skretanja za Altinu. Treća na Novosadskom putu kod Metroa. Četvrta na Batajničkom drumu.