BARNSLI JE U BLAGOM PADU FORME: "Mandarinama" ne ide sve po planu u borbi za promociju, EFL trofej je možda nepotrebna distrakcija?

O. M.

05. 12. 2023. u 10:30

BLEKPUL dočekuje Barnsli u šesnaestini finala engleskog Liga trofeja. Utakmica se igra na Blumfild roudu od 20 časova.

БАРНСЛИ ЈЕ У БЛАГОМ ПАДУ ФОРМЕ: Мандаринама не иде све по плану у борби за промоцију, ЕФЛ трофеј је можда непотребна дистракција?

FOTO: Profimedia

"Mandarine" su osvojile prvo mesto u grupi sa juniorima Livprula, Morkambom i ekipom Baroua. Oni su imali maksimalan učinak, dok su ostale ekipe napravile krug u kome je svako ostvario po pobedu i poraz u međusobnim duelima.

Blekpulu ne ide po planu u Ligi jedan jer je trenutno daleko od povratka u Čempionšip. U poslednjoj utakmici izgubili su kod kuće sa 2:1 od Nortamptona iako su bili bolji rival. SAda zaostaju tri boda za poslednjim mestom koje vodi u plej-of, ali Liga je dosta izjednačena pa ima vremena da se narandžasti vrate u vrh.

Barnsli ima bod više od Blekpula a dva manje od šestoplasiranog Derbija i po tome bi se reklo da su u boljoj poziciji od današnjeg protivnika, ali sa Barnslijem se nikada ne zna jer je ekipa u oktobru vezala šest utakmica bez poraza i sada su u blagom padu forme.

Blekpul je pobedio u tri poslednja međusobna duela od kojih su dva bila u Čempionšipu. Četiri od pet poslednjih susreta došlo je 0-2 gola, a samo jednom su oba tima dala gol.

Ipak, ta statistika može da prevari pošto oba tima u poslednje vreme igraju dosta napadački.

NAŠ PREDLOG: 2-4 (kvota 1,55) 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini