TRAKTORDŽIJE PIŠU ISTORIJU: Na putu im stoji samo stari "neprijatelj" Najdžel Pirson

O. M.

25. 10. 2023. u 12:02

IPSVIČ gostuje Bristol sitiju u 13. kolu engleskog Čempionšipa. Utakmica se igra na stadionu Eđšton Gejt u Bristolu od 20 časova i 45 minuta.

ТРАКТОРЏИЈЕ ПИШУ ИСТОРИЈУ: На путу им стоји само стари непријатељ Најџел Пирсон

foto: profimedia

Gosti su drugi na tabeli sa 28 bodova, osam manje od lidera Lestera od koga imaju dve utakmice manje. Neporaženi su sedam kola ili devet utakmica ako se računa i Liga kup.

Jedini poraz u sezoni doživeli su u četvrtom kolu na svom terenu od Lidsa u veoma čudnoj utakmici. Bilo je 4:3 za Jorkširce koji su tri gola postigli u rasponu od samo devet minuta između 10. i 19. Ipsvič je uspeo da smanji na 3:2, a kada je bio blizu izjednačujućeg gola usledio je novi gol Lidsa pa je do kraja domaći tim uspeo samo da ublaži poraz u dubokoj nadoknadi vremena.

Domaći tim je 12. na tabeli sa 18 bodova. U prošlom kolu pre četiri dana dočekali su Koventri na istom ovom stadionu i pobedili sa 1:0, golom Dikija u zaustavnom vremenu prvog poluvremena.

Ipsvič je sjajnim startom sezone oborio jedan rekord engleske Fudbalske lige, a na putu je da obori i drugi. Oni su već postali prva ekipa koja je u prvih 11 kola ostvarila devet pobeda, a ako pobede i danas oboriće rekord koji trenutno dele sa Sautendom iz sezone 1990/91. kao novajlija u ligi koji je u najmanjem broju utakmica stigao do desete pobede.

Na putu do ovog drugog rekorda stoji im Najdžel Pirson, menadžer "crvendaća" koji ima fenmenalan skor protiv Ipsviča, od sedam pobeda, pet neodlučenih i samo dva poraza.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave